ONZE INNOVATIES

 

Hoewel uitmuntendheid altijd ons doel is geweest, is innovatie onze drijvende kracht.
Bij Oxford geloven we in het belang van onderwijs voor alle leeftijden en dat ieder van ons de beste tools verdient om succes te behalen. Innovatie is dus essentieel om te voldoen aan de behoeften en wensen van onze klanten tijdens de ontwikkeling van de producten van morgen.

 

OXFORD Agenda 1962

1962: DE SCHOOLAGENDA

Het is in 1962 en 1963 dat het merk Oxford de eerste schoolagenda uitvindt en lanceert.

1990 : HIGH-QUALITY OPTIK PAPER®

 

1990: HOGE KWALITEIT OPTIK PAPER®

Oxford bedenkt en definieert hoogwaardig OPTIK PAPER® om klanten een unieke schrijfervaring te bieden.
OPTIK PAPER® levert ongeëvenaard schrijfcomfort met papier van topkwaliteit; inkt die niet door het papier sijpelt, extreem wit papier, hoge scheurvastheid, helder schrijven en voelt zacht en zijdeachtig aan.
<img

 

2001: CONNECTED NOTITIEBOEKEN AND AGENDA’S

Oxford zorgt voor een revolutie in handschrift door het de kracht van digitaal te geven en lanceerde in 2001 zijn eerste connected notebook en dagboek.  

2003 Meetingbook et Organiserbook OXFORD

2003: OXFORD INTERNATIONAL EN OFFICE RANGES

Oxford innoveert door twee reeksen te creëren die bedoeld zijn voor professionals. Segmentatie vormt de kern van deze strategie om veel beter aan de behoeften van elk doel te voldoen. De notitieboeken Meetingbook en Organizerbook, die het dragen van documenten mogelijk maken dankzij een elastisch vak met 3 kleppen aan de achterkant van de notebook, zijn gepatenteerd.
 
2007 OXFORD OPENFLEX innovation brevetée cahier couverture polypro

2007: DE OPENFLEX® RANGE

In 2007 lanceert Oxford de OpenFlex®-reeks, het gepatenteerde ultraflexibele notebook met een polypropyleen omslag.
Uitgerust met een resistente en scheurvaste polypropyleen omslag, biedt de OpenFlex® notebook een ongeëvenaard schrijfcomfort dankzij het exclusieve platte openingssysteem. 
2017 SCRIBZEE application OXFORD

2017: DE SCRIBZEE® APP

SCANNEN, ORGANISEREN, REVISEREN, DELEN
Om een ​​brug te slaan tussen papier en digitaal, creëert Oxford de gratis SCRIBZEE®-app die de kracht van digitaal naar handgeschreven notities brengt.

Deze innovatie maakt het mogelijk om handgeschreven notities die in notitieboekjes en agenda's en op revisiekaarten en compatibele flashcards zijn gemaakt, te scannen, op te slaan en eenvoudig terug te vinden. SCRIBZEE® is beschikbaar op smartphones, tablets en pc's.

2018 EasyBook cahier scolaire OXFORD

2018: EASYBOOK®

In 2018 bedenkt en lanceert Oxford zijn nieuwe easyBook®-notebook.
Een revolutionair 3-in-1 notitieboek van polypropyleen met een ultrabestendige polypro-omslag, 2 vakken met een groot vak met 3 kleppen en een geïntegreerde bladwijzer. 

OXFORD FLASHCARDS 2.0

 

2020: FLASH 2.0 FLASHCARDS

Een idee afgeleid van Engelstalige leermethoden, Oxford FLASH 2.0-flashcards zorgen voor een revolutie in studiemethoden. Deze techniek helpt bij het onthouden en staat bekend als effectief in de wetenschappelijke wereld.
Met FLASH 2.0 flashcards kunnen middelbare scholieren en studenten hun eigen vraag- en antwoordkaarten maken. Uit het hoofd leren wordt veel efficiënter en leuker met een Revisie-modus waarmee ze hun voortgang kunnen bekijken en een Quiz-modus om zichzelf te testen. Het enige wat ze hoeven te doen is hun flashcards maken en deze scannen met de SCRIBZEE®-app.