Filter op
Afmetingen (cm)
Aantal pagina's
Bindwijze
Scribzee®

OXFORD Floral

Als je alleen al bij het zien van een helder, kleurrijk notitieboekje zin krijgt om aantekeningen te maken, dan is de OXFORD Floral-reeks iets voor jou. Floral biedt design, gedurfde kleuren en maakt zeker een statement. Het kan moeilijk zijn om slechts één ontwerp te kiezen, dus waarom zou probeer je niet alle vier? Smaragdgroen, framboos, violet of pastelroze, welke je ook kiest, wij hebben het perfecte notitieboekje voor jezelf of om cadeau te doen.

OXFORD FLORAL notitieboeken

Het OXFORD Floral-assortiment is geschikt voor professioneel en persoonlijk gebruik en omvat spiraalgebonden notitieboeken voor vergadernotities of algemene organisatie.

OXFORD Floral Notitieblokjes

Wil je een lijst van welke aard dan ook of een snelle notitie schrijven? De OXFORD Floral Notepads zijn geweldig voor boodschappenlijstjes of het noteren van een herinnering.

OXFORD FLORAL Kleine Notitieboeken

Gemaakt met liefde voor detail en door gebruik van hoogwaardige materialen, garandeert OXFORD "Floral" niet alleen een prachtig design en een eersteklas afwerking, maar overtuigd ook bij gebruik door betrouwbaarheid en duurzaamheid.