Filter op
Afmetingen (cm)
Aantal pagina's
Kaft
Perforatie

notitieboeken - personal

OXFORD Boho Spirit notitieboeken

Met de lichtgewicht en duurzame BOHO SPIRIT notitieboeken breng je al je ideeën tot leven om ze ook voor elkaar te krijgen. Laat je pen elegant glijden over het exclusieve Optik Paper® om zo perfect mogelijk alles op te schrijven.

OXFORD FLORAL notitieboeken

Het OXFORD Floral-assortiment is geschikt voor professioneel en persoonlijk gebruik en omvat spiraalgebonden notitieboeken voor vergadernotities of algemene organisatie.

OXFORD HORIZONS notitieboeken

Raak geïnspireerd, gemotiveerd en georganiseerd met het nieuwe Horizons-assortiment van OXFORD. De stijlvolle, trendy ontwerpen in combinatie met het exclusieve, gladde 'no ink show through' Optik Paper zijn perfect om een ​​overvloed aan ideeën vast te leggen.

OXFORD ICONIC notitieboeken

Maak het verschil met OXFORD Iconic notitieboeken geïnspireerd op tijdloze modeontwerpen die een chique uitstraling, trendy kleuren en een fluweelzachte afwerking combineren met helder, wit Optik Paper®, perfect om al je ideeën op te schrijven.

OXFORD Signature A5 notitieboeken flex cover

De OXFORD Signature A5 notitieboeken zijn verkrijgbaar in 4 heldere en klassieke kleuren. Ze zijn perfect voor zakelijk gebruik of voor persoonlijke aantekeningen.