Filter op
Afmetingen (cm)
Aantal pagina's
Bindwijze
Kaft
Perforatie
Scribzee®

OXFORD International

Je veeleisende leefstijl, als manager, vraagt om een notitieboek welke je helpt om je werk snel en efficiënt gedaan te krijgen. Daarom heeft Oxford de International lijn bedacht, een assortiment met notitieboeken welke perfect aansluiten bij de specifieke behoeftes van professionals die het maximale van zichzelf eisen. Ieder aspect van het International assortiment is ontworpen om overal te kunnen werken op ieder moment van de dag. Oxford International is meer dan een notitieboek, het is de ideale partner. Compatibel met de gratis Scribzee® app om uw notities te scannen, bewaren en te delen.

OXFORD International Managerbook

Bestaat jouw werk uit projecten, deadlines en afspraken? Met de nieuwe, praktische “project” liniering die zowel horizontaal alsook verticaal gebruikt kan worden is het Oxford International Managerbook een must-have voor projectmanagers. Bevat tevens vijf verplaatsbare tabbladen en een liniaal.

OXFORD International Filingbook

Je werkt aan een project en hebt een notitieboek nodig dat je helpt met het efficiënt en overzichtelijk managen hiervan. Ontdek het Oxford International Filingbook, met verschillende gekleurde pagina’s en vier verschillende tabbladen. Perfect voor diverse projecten.

OXFORD International Organiserbook

Het Oxford International Organiserbook heeft twee hoofdfuncties: sorteren en opbergen. De zes verschillende vakken helpen om efficiënt documenten op te bergen en de elastomap zorgt voor extra zekerheid voor het bewaren van losse papieren.

OXFORD International Meetingbook

Oxford International Meetingbook biedt een gepatenteerde oplossing voor het op tijd en goed voorbereid aankomen bij je afspraken. Berg losse documenten op achterin je notitieboek dankzij de elastomap en de elastieken sluitingen rondom je notitieboek zorgen ervoor dat er niets uitvalt.

OXFORD International Activebook

Dankzij de stevige kaft is het Activebook erg duurzaam. Bewaar je losse notities en documenten het opbergvak. Gebruik de verplaatsbare tabbladen om je eerste nieuwe pagina aan te geven.

OXFORD International Notebook

Wilt u analoog en digitaal samenvoegen? Met het Notebook en bijbehorende Scribzee app kunt u eenvoudig al uw notities scannen, bewaren en delen. Eenmaal ingescand zijn alle notities terug te lezen op de smartphone, tablet en desktop. Daarnaast is Scribzee eenvoudig te synchroniseren met Evernote.

OXFORD International Addressbook

Ontdek het adresboek. Het A5 telefoonboek van de International serie gaat lang mee. De afwasbare kunststof omslag is bestand tegen veelvuldig gebruik en heeft een capaciteit van meer dan 1000 contacten en bevat voorgedrukte zelfklevende etiketten om contacten te corrigeren en te updaten. Hét ideale boek voor een langdurige bescherming en om belangrijke zakelijke contacten te beheren.

OXFORD International Notepad

Ben je op zoek naar een eenvoudig notitieboek perfect afgestemd op jouw behoeftes? Kies dan voor het International schrijfblok, de keuze voor de veeleisende professional. Dankzij de kartonnen pagina achterin is het eenvoudiger om notities te maken, zelfs wanneer je rechtop staat.