Overslaan naar inhoud
Optik Paper + Oxford

OPTIK PAPER+®

Voel het verschil - Voel het verschil - Voel het verschil - Voel het verschil - Voel het verschil - Voel het verschil - Voel het verschil - Voel het verschil - Voel het verschil - Voel het verschil - Voel het verschil - Voel het verschil - Voel het verschil - Voel het verschil - Voel het verschil - Voel het verschil - Voel het verschil - Voel het verschil - Voel het verschil - Voel het verschil - Voel het verschil - Voel het verschil - Voel het verschil - Voel het verschil - Voel het verschil - Voel het verschil - Voel het verschil - Voel het verschil - Voel het verschil - Voel het verschil -

OPTIK PAPER+®
Het verschil dat zelfs niet-experts kunnen zien

Optik Paper, l'encre ne traverse pas
Logo Oxford Optik Paper 660x846

Er was eens, Optik Paper...

Het merk Oxford zag het levenslicht in 1916 toen de papierfabrieken Laroche-Joubert hun beste papier presenteerden en de klasse ervan bevestigden door het de naam Oxford te geven. In 1982 sloot het prestigieuze merk zich aan bij de Hamelin Groep en in 1990 ontstond OPTIK PAPER. Met dit onderscheidende merk bleef Oxford uitmuntendheid garanderen en superieure kwaliteit op de markt brengen. Vandaag heeft Oxford de naam veranderd van OPTIK PAPER in OPTIK PAPER+®, een papier van hogere kwaliteit. OPTIK PAPER+® is een getrouwe afspiegeling van ons DNA: uitmuntendheid binnen ieders bereik.

Uitmuntend papier...

De kwaliteiten van OPTIK PAPER+® zijn gemakkelijk waar te nemen, zelfs voor niet-experts: een papier waar inkt niet doorheen loopt, ideale witheid, een zacht en zijdeachtig gevoel, uitstekende opaciteit, hoge scheurweerstand en duidelijk getekend, veegvrij schrift.

OXFORD heeft voor elk van deze kwaliteitscriteria het optimale niveau vastgesteld en zo zijn unieke kwaliteitsnorm met de naam OPTIK PAPER gedefinieerd. OPTIK PAPER biedt een onvergelijkbare ‘high definition’ schrijfervaring. De punt van de pen glijdt aangenaam over de perfect gladde pagina. OPTIK PAPER biedt een onvergelijkbare ‘high definition’ schrijfervaring omdat de inkt niet overmatig in het papier wordt verspreid: geen vlekkeneffect! Herontdek het plezier om te schrijven zoals u dat wilt: onder alle omstandigheden, welke pen u ook gebruikt, OPTIK PAPER weerspiegelt uw handschrift schoon en zonder vlekken.

Met OPTIK PAPER lekt de inkt niet in de vezels van het papier en loopt niet door op de pagina: u kunt beide kanten van het vel gebruiken zonder last te hebben van wat u op de achterkant hebt geschreven. De doelgerichte witheid accentueert uw notities zonder te helder te zijn en vermoeide ogen te veroorzaken.

Oxford OPTIK PAPER+® vs. de meeste papiersoorten op de markt

Oxford Optik Paper + Advantages

De evolutie naar OPTIK PAPER+®: hetzelfde, maar dan beter.

Oxford heeft OPTIK PAPER opnieuw ontworpen en verbeterd voor een nog hogere kwaliteit papier. Het lichtere gramgewicht betekent dat er minder vezels worden gebruikt voor elke pagina, waardoor de ecologische voetafdruk kleiner wordt. En toch is dit nieuwe papier dikker, waardoor de kwaliteit nog beter is. Deze verbetering is bevestigd door sensorische analysetests die zijn uitgevoerd bij gebruikers van merkpapier, op scholen, bij studenten en in professionele omgevingen. Uit deze tests bleek een duidelijke voorkeur voor het nieuwe OPTIK PAPER+®.
Deze ontwikkeling heeft het ook mogelijk gemaakt om de aanvoerafstanden van papier naar de productielocaties van OXFORD te verkleinen, waardoor de logistiek wordt geoptimaliseerd en de ecologische voetafdruk van de producten van het merk wordt verkleind.

Meer dan alleen een stuk papier.

Bij Oxford geloven we dat iedereen toegang verdient tot de beste hulpmiddelen om te slagen en zijn volledige potentieel te bereiken. Met OPTIK PAPER+® kunt u vol vertrouwen en in ideale omstandigheden studeren, werken of uw persoonlijke projecten uitvoeren, met het gevoel dat u uw volledige potentieel bereikt.
Tot ons streven naar kwaliteit behoort ook de naleving van de hoogste milieunormen. OPTIK PAPER wordt systematisch geproduceerd met hout uit duurzaam beheerde bossen en PEFC- of FSC®-gecertificeerde bosbouwbedrijven. Daarom werd OXFORD als eerste notebookmerk onderscheiden met het Europese Ecolabel voor schrijfwaren. Dit is een officiële erkenning van de milieukwaliteit van OPTIK PAPER.

Optik paper + Oxford Ad