SCRIBZEE en EVERNOTE

OXFORD en Evernote werken nu samen en hebben de krachten gebundeld om nog beter en efficienter te presteren, op school of universiteit, op je werk of onderweg!

Ben je al een gebruiker van Evernote en het OXFORD notebooks connect assortiment?

  • Download SCRIBZEE en maak een account aan.
  • Selecteer het sleutel icoontje in je startscherm om naar je SCRIBZEE instellingen te gaan.
  • Geef je Evernote account instellingen in “Andere Accounts” en bevestig. Je SCRIBZEE account is nu gekoppeld aan je Evernote account.

Alle gescande notities met SCRIBZEE zullen automatisch gesynchroniseerd worden in je Evernote folder. Je pagina’s met aantekeningen kunnen nog steeds in de SCRIBZEE app geraadpleegd worden.

Ben je een Evernote gebruiker?

Ontdek de kracht van Evernote met OXFORD notitieboeken.

Beleef het plezier van schrijven op Optik Paper® exclusief voor OXFORD bij het ontwikkelen van je ideeën, plannen van je projecten of het maken van aantekeningen, en exporteer je handgeschreven pagina’s automatisch van je OXFORD notitieboek naar Evernote.

Gebruik je OXFORD notitieboeken?

Evernote is een productiviteits app die je de mogelijkheid geeft je ideeën vast te leggen, te verbeteren en te delen op ieder gewenst apparaat. Evernote heeft meer dan 150 milioen gebruikers in 140 landen.

In Evernote, verzamel en centraliseer je al je content in notitie vorm. Een to-do lijst, een e-mail, een document, een bijlage, een tekening....een aantekening kan bevatten wat je maar wil. Zodra het aangemaakt is, heb je toegang waar je ook bent – voor altijd.

Simpelweg een notitie vastleggen, direct beschikbaar op al uw apparaten. Geen zorgen over het onthouden van waar je het hebt opgeslagen. Je kunt het vinden op Evernote. En Evernote volgt je overal

Je bewaart je documenten, afbeeldingen en andere notities om een zeer goede reden. Daarom helpt Evernote ze snel terug te vinden. Je kan zelfs op handgeschreven woorden zoeken, die verborgen zitten in je aantekeningen.

Handgeschreven aantekeningen kunnen automatisch worden geexporteerd van je OXFORD notitieboek naar Evernote en opgeslagen in mapjes met je andere content.