Filter op
Afmetingen (cm)
Aantal pagina's
Bindwijze
Kaft

kleine notitieboekjes - personal

OXFORD Floral Kleine Notitieboekjes

Gemaakt met liefde voor detail en door gebruik van hoogwaardige materialen, garandeert OXFORD "Floral" niet alleen een prachtig design en een eersteklas afwerking, maar overtuigd ook bij gebruik door betrouwbaarheid en duurzaamheid.

OXFORD Office Signature Kleine notitieboekjes

Je hebt altijd een dagboek bij de hand om je gedachten, ideeën of inspiratie in te verzamelen. Dit speciale en zeer persoonlijke notitieboek wordt je aangeboden door OXFORD en het SIGNATURE assortiment. SIGNATURE notitieboeken liggen volledig vlak als ze worden geopend, voorzien van hoogwaardig kwaliteits papier en een elastieke band om ze veilig te sluiten.

OXFORD Pocket Notes Kleine Notitieboekjes

Heb jij miljoenen ideeën per dag voor je werk, thuis, project en vakanties? Welke je bang bent om te vergeten? Oxford Pocket Notes is de oplossing! Pocket Notes passen eenvoudig in je tas of borstzak. Klein genoeg om overal mee naar toe te nemen.

OXFORD Pocket Notes Kleine Notitieboekjes - Gift Box

Heb jij miljoenen ideeën per dag voor je werk, thuis, project en vakanties? Welke je bang bent om te vergeten? De Oxford Pocket Notes Giftbox, met 12 verschillende kleuren notitieboekjes erin, is de oplossing. Een geweldig cadeau!

OXFORD Pocket Notes Kleine Notitieboekjes - Pak 2 stuks

Heb jij miljoenen ideeën per dag voor je werk, thuis, project en vakanties welke je bang bent om te vergeten? Oxford Pocket Notes is de oplossing! Koop een pak met 2 stuks om te bewaren in de auto, tas, jas of bij de telefoon zodat je je ideeën direct kan opschrijven.

OXFORD Pocket Notes Kleine Notitieboekjes - Pak 4 stuks

Heb jij miljoenen ideeën per dag voor je werk, thuis, project en vakanties welke je bang bent om te vergeten? Oxford Pocket Notes is de oplossing! Koop een pak met 4 stuks om te bewaren in de auto, tas, jas of bij de telefoon zodat je je ideeën direct kan opschrijven.