OXFORD Pocket Notes

Voelt het alsof je hersenen niet meer willen relaxen? Heb jij miljoenen ideeën per dag voor je werk, thuis, project en vakanties? Welke je bang bent om te vergeten? Oxford Pocket Notes is de oplossing! Pocket Notes zijn kleine, lichtgewicht notitieboekjes die eenvoudig in je tas of borstzak passen. Klein genoeg om overal mee naar toe te nemen. Lichtgewicht en klein zodat ze niet opvallen totdat je een notitieboekje nodig hebt…

OXFORD Pocket Notes Kleine Notitieboekjes

Heb jij miljoenen ideeën per dag voor je werk, thuis, project en vakanties? Welke je bang bent om te vergeten? Oxford Pocket Notes is de oplossing! Pocket Notes passen eenvoudig in je tas of borstzak. Klein genoeg om overal mee naar toe te nemen.

OXFORD Pocket Notes Kleine Notitieboekjes - Gift Box

Heb jij miljoenen ideeën per dag voor je werk, thuis, project en vakanties? Welke je bang bent om te vergeten? De Oxford Pocket Notes Giftbox, met 12 verschillende kleuren notitieboekjes erin, is de oplossing. Een geweldig cadeau!

OXFORD Pocket Notes Kleine Notitieboekjes - Pak 2 stuks

Heb jij miljoenen ideeën per dag voor je werk, thuis, project en vakanties welke je bang bent om te vergeten? Oxford Pocket Notes is de oplossing! Koop een pak met 2 stuks om te bewaren in de auto, tas, jas of bij de telefoon zodat je je ideeën direct kan opschrijven.

OXFORD Pocket Notes Kleine Notitieboekjes - Pak 4 stuks

Heb jij miljoenen ideeën per dag voor je werk, thuis, project en vakanties welke je bang bent om te vergeten? Oxford Pocket Notes is de oplossing! Koop een pak met 4 stuks om te bewaren in de auto, tas, jas of bij de telefoon zodat je je ideeën direct kan opschrijven.